+30 6937297565 activitygreece@gmail.com

IV Therapy

Act-IV-ity

Improved Wellness
Immune Support Activity
Immune Support
Instant Result Activity
Instant Result
100% Absorption Activity
100% Absorption

IV Treatments

ACT-IV-ΙTY

 

Οι ενδοφλέβιες εγχύσεις βιταμινών (οροθεραπεία), ενισχύουν και τη χορτοφαγική διατροφή βάση των ελλείψεων που εμφανίζονται στον οργανισμό.

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα άμεσα και αποτελεσματικά με την οροθεραπεία “Immune System Boost”.

Για τη συνολική ευεξία που καλύπτει όλους τους τομείς του οργανισμού, δοκιμάστε την πιο περιεκτική οροθεραπεία μας “Activity All-Inclusive”.

Αντιστρέψτε το χρόνο με την θεραπεία “Anti-Aging & Antioxidant” με αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Αποτελεσματική αντιμετώπιση από το hangover, το στομάχι / τροφική δηλητηρίαση, τη γρίπη, το jetlag και τη γενική εξάντληση.

Άμεση ενίσχυση αθλητικών επιδόσεων και μυϊκής αποκατάστασης με τη οροθεραπεία “Athletic Boost”.

N

Support Healthy Weight Loss

N

Fast Hangover Relief

N

Improved Athletic Performance

N

Help With Addiction Recovery

N

Improved Athletic Performance

N

Helps to Prevent Illness

N

Guaranteed vitamin absorption

N

Customized treatments

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Photo Gallery

IV Therapy

 

Η θεραπεία IV, επίσης γνωστή ως ενδοφλέβια θεραπεία (οροθεραπεία), είναι η χορήγηση θρεπτικών συστατικών, ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, ηλεκτρολυτών, βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών με άμεση απορρόφηση κατά 99% απ’ τον οργανισμό σε αντίθεση με τα σκευάσματα που περνούν απ’ το πεπτικό σύστημα, όπου απορροφάται το 15%-20% των πλεονεκτημάτων.

Testimonials

Τι λένε για εμάς οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται.

Ανδρέας Μιχαηλίδης

Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον πρωταθλητισμό, μέσα στο μυαλό μου είχα ότι οποιαδήποτε συνεργασία, θα ήταν μόνο με τους καλύτερους. Στην περίπτωση της υγείας μου, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, η συνεργασία μου με το acti-iv-ity, ήταν μονόδρομος.
Είχα μάθει για τις οροθεραπείες μέσα από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό και από τις συζητήσεις με τους αθλητές. Οροθεραπεία σημαίνει, τόνωση, boostαρισμα, αποκατάσταση, ανάρρωση του οργανισμού και πάνω απ όλα υγεία. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με επαγγελματίες γιατρούς, εξειδικευμένο προσωπικό και σωστά υλικά.
Οι επιλογές στις συνεργασίες μου, δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια, αυτό λέει πολλά.

Best Greece PRO MMA Fighter - UFC PRO Fighter - MMA record 12-4 - 3 times BJJ European Champion

Γιώργος Μανίκας

Με την καθημερινότητα που έχει κάποιος σαν εμένα, στο άκουσμα του act-IV-ity δε μπόρεσα να αντισταθώ και μπήκα στη διαδικασία να ενημερωθώ για τις οροθεραπείες που προσφέρει. Ερχόμενος σε επαφή με την γιατρό του και πλέον προσωπική μου γιατρό, η δοκιμή ενός ορού πλούσιο σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία ήταν μονόδρομος. Οι μεγαλύτεροι αθλητές του κόσμου, για να μπορούν να έχουν δύναμη, ενέργεια, αλλά και άμεση αποκατάσταση, κάνουν τις act-IV-ity θεραπείες.

Model - Entrepreneur

Mike Lowbar

Οι ενδοφλέβιες (IV) θεραπείες που παρέχει το Act-iv-ity, boostaroun και ενισχύουν την ανάρρωση του οργανισμού σου μετά απο έντονες και απαιτητικές προπονήσεις, αλλά και τη δύσκολη καθημερινότητα. Μετά τη χορήγησή του, είδα ότι βοήθησε στην αύξηση της δύναμης και της αντοχής μου, όπως και της συνολικής μου απόδοσης στις προπονήσεις. Το συνιστώ σε όλους όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τόσο τον οργανισμό τους όσο και τη σωματική και πνευματική τους διαύγεια.

Strength and Conditioning Coach

Πένυ Αγοραστού

Οι ρυθμοί ενός ηθοποιού μιας καθημερινής σειράς, είναι γρήγοροι και μερικές φορές εκτός του φυσιολογικού βιολογικού ρυθμού. Πολλές ήταν οι φορές που επέστρεφα σπίτι και ενώ ήθελα να περάσω χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, το αίσθημα της κούρασης που ένιωθα δε μου έδινε τη δυνατότητα να το κάνω. Η διατροφή μου δεν περιελάμβανε και τα πιο υγιή γεύματα, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που καθώς ξύπναγα είχα έντονο το αίσθημα της έλλειψης ύπνου. Κάποιο βράδυ σε μια συνομιλία με φίλους, άκουσα για την ενδοφλέβια έγχυση βιταμινών. Καθότι περίεργη εκ φύσεως, αποφάσισα να έρθω σε επαφή με την βιοπαθολόγο της ομάδας. Αφού μου έκανε τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις, για να δούμε τις ελλείψεις του οργανισμού και σε συνδυασμό με την καθημερινότητά μου και το στόχο που έθεσα, η γιατρός της ομάδας του Act-iv-ty, μου έκανε την πρώτη έγχυση βιταμινών για τόνωση και ευεξία. Από την επόμενη κι όλας μέρα, άρχισα να νιώθω διαφορά. Με τον καιρό, έγινα σταθερός πελάτης συνεχίζοντας να κάνω τις ανάλογες οροθεραπείες που χρειάζεται ο οργανισμός μου, για να ανταπεξέλθει στους καθημερινούς ρυθμούς. Πάνω απ’ όλα όμως, έγινα φίλη με την ομάδα, που έγινε πλέον οδηγός στην ενίσχυση, ενδυνάμωση και υγεία του οργανισμού μου.

Actor

Αλέξανδρος Μίλος

Κάνοντας πρωταθλητισμό, η αποκατάσταση είναι πολύ σημαντική για να μπορείς να συνεχίσεις τις απαιτητικές προπονήσεις, Η αποκατάσταση που προσφέρει ο ορός, είναι καταπληκτική!!! Με βοηθάει να ξεκουράζομαι πιο γρήγορα, να έχω περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα, αλλά και κατα τη διάρκεια της προπόνησης. Επίσης, θωρακίζει και δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού μου, γιατί μετά τις προπονήσεις το ανοσοποιητικό αποδυναμώνεται. Πιστεύω είναι το κλειδί για να φτάσει κάποιος αθλητής – πρωταθλητής στο μέγιστο των ικανοτήτων του!!!

Muay Thai Pro Fighter

Γιάννης Δημητριάδης

Αν τελευταία νιώθεις έντονη κούραση μέσα στη μέρα σου, μειωμένη όρεξη και τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν τότε σου λείπουν βιταμίνες.
Πιθανώς αυτό συμβαίνει λόγω της διατροφής σου από την οποία δεν παίρνεις τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα σου.
Ακόμα όμως κιι αν παίρνεις κάποιο συμπλήρωμα, παράγοντες όπως η ηλικία, ο μεταβολισμός και οι τροφές που τρως μειώνουν την απορπόφηση τους.
Εκεί είναι που έρχεται η ενδοφλέβια έγχυση βιταμινών (ΙV) ώντας ένας γρήγορος, αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος χορήγησης θρεπτικών συστατικών.
Και αυτό γιατί παρακάμπτουν το στομάχι και περνάνε κατευθείαν στο αίμα.
Με μία μόνο IV θεραπεία ενισχύεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα, αυξάνεις τα επίπεδα ενέργειας, ενώ παράλληλα ενυδατώνεσαι και επαναφέρεις το σώμα σου από την γυμναστική.
Τι λες; Αξίζει να το δοκιμάσεις;

NASM Certified Personal Trainer

Χριστίνα Τερζή

Ως πρώην αθλήτρια, είχα πάντα μία γενική γνώση σχετικά με τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής και το ποσοστό μη πλήρους απορρόφησης τους κατά την κατάποσή τους. Έχοντας φτάσει πλέον σε ηλικία που ο οργανισμός μου χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια για να αντιμετωπίσει και το αυτοάνοσο που με έχει επισκεφθεί, καθώς και την ασυνέπειά μου στη σωστή διατροφή, μίλησα με φίλους ιατρούς και αθλιάτρους σχετικά με την σωστή χρήση των βιταμινών και μου εξήγησαν με απλά λόγια, ότι ενδοφλεβίως μπορείς να πάρεις το μέγιστο αποτέλεσμα μιας βιταμίνης και το βασικότερο άμεσα. Μπαίνοντας δε στην κατάσταση της πανδημίας άρχισα να έχω πανικό για το αν το ανοσοποιητικό μου μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία σοβαρή λοίμωξη. Ψάχνοντας για τη λύση που θα με μπουστάριζε οργανικά και ψυχολογικά ανακάλυψα την ομάδα του ACT-IV-ITY, η οποία ήταν κατά τη γνώμη μου η πιο ολοκληρωμένη ως προς τις εφαρμογές της. Μετά από ραντεβού μαζί τους, μου εξήγησαν τα πρωτόκολλα, τα οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την περίπτωση μου χωρίς επικινδυνότητα και προπαντός άμεσα. Από τότε βλέπω βελτίωση τόσο στην αντοχή μου, όσο και στην ποιότητα του δέρματός μου. Έχω γίνει οπαδός της ενδοφλέβιας έγχυσης βιταμινών, αμινοξέων και ενζύμων.

Niki David

Είχα ακούσει για τις ενέσεις βιταμινών, οι οποίες ήταν συμπληρωματική θεραπεία στην Αμερική πριν 2 χρόνια, αλλά δεν είχα βρει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Υπέφερα από ημικρανίες και αφυδάτωση. Ψάχνοντας μία εναλλακτική λύση και στην Ελλάδα, βρήκα το act-IV-ity, το οποίο λειτουργούσε στην ίδια βάση με εγχύσεις βιταμινών και ιχνοστοιχείων για γρήγορη ενυδάτωση και ανακούφιση με βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Με την πρώτη συνάντηση μου έδειξαν τον επαγγελματισμό τους, παίρνοντας ένα ιστορικό μου, καθώς και προτρέποντάς με να κάνω κάποιες βασικές εξετάσεις αίματος και εξηγώντας μου με απλά λόγια τις ανάγκες του οργανισμού μου. Όλα μετά ήταν θέμα 30 με 60 λεπτών. Από την επόμενη μέρα ήμουν σε πολύ βελτιωμένη κατάσταση και με το πέρασμα του χρόνου εκτός από την αντιμετώπιση των προβλημάτων μου, παρατήρησα και μία ενδυνάμωση στο ανοσοποιητικό μου. Είχα βελτίωση στα συνήθη συμπτώματα του κρυώματος και έλλειψη πυρετού.

ACTIVITY IV THERAPY

Book Appointment Today